Highlighted

Tunne tulevaisuutesi

Tunne tulevaisuutesi, kirjoittanut: evansotieno

Maailmassa ei varmasti ole ketään, joka ei haluaisi saada tietää tulevaisuudestaan tai edes katsoa sinne vaikka minuutin tai muutamien sekuntien ajan. On paljon erilaisia keinoja, joiden uskotaan olevan parhaita tapoja nähdä tulevaisuutta tai seuraavaksi tapahtuvia asioita. Kädestäennustaminen, unitulkinta, numerologia, frenologia, tarot-tulkinta, horoskoopit ja monet muut tulevaisuuteen katsomisen keinot ovat peräisin antiikin ajoilta. Kaikki on kuitenkin lopulta riippuvaista yksilöstä, sillä mikäli uskoo näihin keinoihin, uskoo myös niiden tuloksiin. Ne jotka eivät usko, löytävät puolestaan loputtomasti syitä koko asian inhoamiseen.

Tulevaisuuteen katsomisen keinot ovat myös sidoksissa uskontoon. Jokaisella uskonnolla on perusperiaatteet ja etiikkansa, mutta yksikään uskonto ei kerro tulevaisuuteen näkemisen olevan yksilölle mahdollista, mitä keinoja sitten käyetäänkin. On siis täysin yksilösidonnaista, uskooko näkevänsä tulevaisuutensa joillain keinoilla vai ei.

Ennustaminen:
Ihmiset ovat harjoittaneet ennustamista antiikin ajoista alkaen. Ennustus auttaa ihmisiä näkemään tulevaisuuteensa ja toimimaan sen mukaisesti. Joukossamme on ihmisä, joilla on visioita tulevaisuudesta tai kuudes aisti, jonka avulla nähdä seuraavaksi tulevia tapahtumia. Mutta, kuten sanottu, kaikki on kuitenkin riippuvaista siitä, uskooko ennustuksiin vai ei. Ennustaja käyttää erilaisia tietoja ennustuksen laatimiseen, kuten nimi, syntymäpaikka, syntymäkuukausi ja niin edelleen. Jotkut ennustajat voivat nähdä tulevaisuutesi vain tietämällä nimesi.

Tarot-tulkinta:
Alkujaan tarot-pakka on 78 korttia sisältävä peli 1400-luvun Euroopasta. Pakasta tuli kuitenkin pian tulevaisuuden ennustamisen väline, jota käytettiin sekä ennustamiseen että eräänlaiseen ohjattuun meditaatioon. Kortit on jaettu isoon ja pieneen arkanaan. 22 ison arkanan korttia esittävät kuvia kuten hirtetty mies, paholainen, onnenpyörä ja hullu. 56 pienen arkanan korttia edustavat maita, mutta perinteisen hertan, ristin, ruudun ja padan sijaan ne ovat kupit, kolikot, sauvat ja miekat. Tarot-tulkinta on joillekin edelleen elinkeino. Ei ole kuitenkaan todistettu, että tarot-tulkinta olisi sataprosenttinen keino tulevisuuden ennustamiseen.

Psyykikot:
Psyykikkojen ennustus on myös keino nähdä tulevaisuuteen. Psyykikko yrittää irrottaa tietoa käyttämällä perusaistien, kuten näkö, kuulo, tunto ja vaisto, syvemmälle herkistettyjä ulottuvuuksia. Psyykikon ennustus voi olla voimakas ja käänteentekevä kokemus vastaanottajalleen, mutta senkään tarkkuus tai uskottavuus ei ole kenenkään tiedossa. Psyykikot toimivat nykyään usein puhelimitse ja ennustus saadaan puhelun aikana. On useita yrityksiä ja yksittäisiä henkilöitä, jotka suorittavat tällaisia palveluja asiakkaille, joiden ei siis tarvitse nähdä paljoakaan vaivaa ennustuksen saamiseksi.