Highlighted

Selvänäkijän ennustuksen tulkinta

Ei ole mikään ihme, että selvänäkökykyä on aina verhonnut salaperäisyys. Selvänäkökykyisten lahja pelottaa ja hämmentää niitä, joille tätä lahjaa ei ole annettu. Miksi? Koska selvänäkijöillä on tietoa tuntemattomasta ja taito nähdä mennyttä, tätä hetkeä ja tulevaa, ja tämä kyky on asiaa osaamattomille niin vieras.

Käytä jo olemassa olevaa selvänäkökykyäsi

Selvänäköisyys tarkoittaa kykyä nähdä pitemälle ja syvemmälle, kuin mitä viidellä perusaistilla voi saavuttaa. Tämä erityisherkkyys antaa selvänäkijälle toisen näön, jolla voidaan nähdä luonnollisen mailman ulkopuolella olevia ihmisiä, esineitä ja tapahtumia, ja vaistota tapahtumia ennen kuin ne ovat toteutuneet. Ne, jotka ovat todella perehtyneet kyihinsä, voivat nähdä myös taaksepäin ja sitä kutsutaan retrokognitioksi.

Selvänäkijät ovat aina olleet osa ihmiskunnan historiaa. Monet tunnetut psyykikot tekevät ennustuksia auttaakseen ihmisiä löytämään miitä vastauksia, joita he elämässään tarvitsevat. Selvänäkijät auttavat ihmisiä löytämään rakkauden tai valitsemaan oikean uran. Jokaisella ihmisellä on lähtökohtaisesti selvänäkökyky: täytyy vain olla halukas löytämään tämä voimavara.

Oletko sinä valmis aloittamaan? Ensimmäinen askel selvänäköisyyteen on psyyken puhdistaminen, joka tapahtuu parhaiten meditaation avulla. Selvänäkijät ovat puhdistautuneet negatiivisista tunteista, ajatuksista ja energioista, jotka erottavat heidät muista. Tällaiset negatiiviset tunteet ja ajatuksest lukitsevat sisäiset sensorisi ja estävät sinua näkemästä totuutta.

Säännöllisen meditoinin avulla opit tuntemaan ja aistimaan sisäisen voimasi ja ottamaan haltuun todelliset kykysi. Opit hylkäämään negatiivisuuden ja vastaanottamaan positiivisuuden. Kun opit meditoimaan ja vapautumaan stressistä, huomaat muuttuvasi onnellisemmaksi ja luovemmaksi.

Sinun tulisi varata puoli tuntia meditoimiseen joka päivä. Tarvitset siihen hiljaisen ja häiriöttömän paikan. On myös tärkeää valita sellaisen paikka, joka on vapaa negatiivisista energioista. Jotkut saattavat myös valita meditoinnin ulkoilmassa, jossa universumi ja luonto auttavat heitä vapautumaan negatiivisesta energiasta.

Kiinnitä huomiota tunteisiisi meditaation aikana ja hengitä luonnollisesti vapauttaaksesi negatiiviset energiat. Tämä tekee sinut tietoisemmaksi luonnollisista värähtelyistä ja muutoksista, mikä on juuri se kyky, jolla selvänäkijät näkevät ja kokevat tulevia tapahtumia.

Sinun tulisi myös yrittää ajatella lapsen lailla. Harvat tietävät lasten olevan selvänäkökykyisiä, kunnes ikä ja looginen ajattelukyky opettavat heidät pitämään kykyään mahdottomuutena. Opettele vapauttamaan mielesi ja vastaanota ne ajatukset ja tunteet, jotka olet aiemmin sulkenut kokonaan pois. Vapauta estosi, anna pelkojesi kaikota ja yhdisty sinua ympäröivään maailmaan huomataksesi kaiken ja kaikkien olevan yhteydessä toisiinsa.

Hanki tarot-kortit valjastaaksesi uusi energiasi ja vahvistaaksesi selvänäkökykyäsi. Sekä tarot-kortit että kädestäennustaminen vaativat todellista fyysistä läsnäoloa tarkemman ennustuksen ja paremman tulkinnan saavuttamiseksi.

Hyvä tapa käyttää vastalöydettyä selvänäkökykyäsi on antaa ennustuksia ilmaiseksi. Jatkamalla meditaation säännöllistä harjoittamista alat nähdä ihmisiä ympäröivät aurat. Tämä auttaa sinua näkemään syvemmin muiden elämässä tapahtuvia asoita ja lisää kykyäsi nähdä nykyhetken ja tulevaisuuden lisäksi myös menneisyyttä. Menneisyyden näkeminen vaikuttaakin olevan selvänäköisyyden vaikeimmin kehitettävä kyky.

Vainajien kanssa keskusteleminen on harvemmin käsitelty selvänäköisyyden osa, Mikäli haluat kehittää tätä kykyä, tulee sinun päästä eroon kaikeita mahdollisista peloista yliluonnollisuuden ja aaveiden suhteen. Vaikka yhteys kuolleisiin voikin tuntua oudolta tai pelottavalta, niin muista, ettei siinä ole mitään loukkaantumisen tai vahinkojen riskiä. Selvänäkökykysi on vain edennyt sille tasolle, jolla näet ja kuulet sellaisia asioita, jotka ovat suljettuja niiltä, joiden aistit eivät ole riittävän kehittyneet.

Yhteenveto

Tällä matkallasi huomaat selvänäköisyyden olevan luonnollinen kyky, joka on jokaisen saavutettavissa, mikäli vain käyttää riittävästi aikaa sen kehittämiseen. Katso syvälle omaan luonnolliseen olemukseesi oppiaksesi muuttamaan omaa elämääsi ja auttamaan muita kehittämällä luontaista selvänäkökykyäsi.