Highlighted

Pelikorteista ennustaminen

Pelikorteista ennustamisen yhdistetään yleensä huvipuiston ennustajan telttaan tai mustalaisennustajiin. Pelikorttipakalla on kuitenkin pitkä ja värikäs historia osaavana ja tehokkaana oraakkelina. Yleiset, kirjoitetut ohjeet ja korttien symbolismi paljastavat sinulle niiden koko merkityksen, joka houkuttelee ennustamaan. Tutustu asiaan nyt!

Pelikorttien merkitykset

Kauan sitten pelikortteja käytettiin sekä pelaamiseen että ennustamiseen. Kortit on kuitenkin alunperin tehty nimenomaan ennustamiseen. Tavallisesti opetellaan yksinkertaisia metodeja ja ennustuspöytiä, sekä kortteihin liittyvät perusmerkitykset. Kun nämä merkitykset ovat selvillä, voit valita sinulle sopivan ennustuspöydän. Voit myös vain nostaa pakasta yksittäisen kortin saadaksesi nopean ja helposti ymmärrettävän vastauksen johonkin hetkelliseen ongelmaan tai kysymykseen.

Pelikorteissa on neljä maata: Hertta, Risti, Pata ja Ruutu ja ne vastaavat neljää elementtiä: vesi, ilma, tuli ja maa. Jokaiseen maahan kuluu 13 korttia, jotka vastaavat vuoden kolmeatoista lunaarista kuukautta. 52 korttia vastaa vuoden 52:ta viikkoa.
Hertat yhdistetään veden elementtiin ja edustavat rakkautta, ihmissuhteita, onnea ja kotiin liittyviä asioita. Hertat tunnetaankin onnellisina kortteina. Risti liitetään tuli-elementtiin ja kortit edustavat kunnianhimoa, uraa ja saavutuksia. Risti liitetään siis menestykseen ja myös onnellisuuteen. Ruudun elementti on maa ja kortit edustavat uraa ja raha-asioita. Padan elementti on ilma, ja kortit edustavat viestejä, haasteita ja huolenaiheita.

Pelikorttien asettaminen

Ensin sekoitetaan koko 52 kortin pakka ajatellen samalla kysymyksiä ja aiheita. Sitten kortteja nostetaan ja asetetaan pöydälle. On täysin kunkin valittavissa kuinka yksinkertaisen tai monimutkaisen pöydän tekee.
Nosta yksi kortti saadaksesi vastauksen johonkin tärkeään kysymykseen, johon haluat nopean vastauksen. Kolmen kortin nostaminen on suosittua; ensimmäinen kertoo menneisyyden, toinen nykyhetken ja viimeinen antaa viitteitä tulevaan. Voit myös tehdä laajemman pöydän halutessasi enemmän taustatietoja. Nosta silloin kolme korttia jokaista seuraavaa aihe-aluetta kohden: sinä itse, perheesi, ystäväsi, mitä odotat, mitä et odota ja tulokset. Käytä edellä mainittuja keinoja saadaksesi täsmävastaukset polttaviin kysymyksiin. Kokeile pelikorttiennustamista saman tien!

Useimmat, jotka harrastavat aktiivisesti pelikorttiennustamista, tekevät sitä lähinnä ajanvietteeksi, eivätkä niinkään sen takia, että uskoisivat itse ennustukseen. Tämä ei kuitenkaan ole aivan totta. Pelikorttiennustus voi antaa hyvinkin paljon apua, mikäli kysymykset esitetään vakavissaan ja rehellisesti. Jotkut pelikortit voivat myös vahvistaa käyttäjän intuitiota ja psyykikon taitoja. Ennen kaikkea, kortit ovat työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat savuttaa paljon, mikäli kohtelevat kortteja huolellisesti ja kunnoituksella.