Silder

Opi, miten selväkijät käyttävät lahjojaan

Selvänäkijät kiehtovat usein paranormaaliuteen uskovia ihmisiä. Hehän näkevät ja tuntevat välähdyksenomaisesti asioita, joita tavalliset ihmiset eivät näe. He ovat kiehtova ilmiö.

Tuntuuko hämmentävältä? Ajattelepa asiaa näin: useimmat meistä tietävät tarkasti asioita tämänhetkisestä tilanteestaan. Selvänäkijöillä puolestaan on kyky nähdä tulevaia tapahtumia, ja joillakin harvoilla heistä myös kyky nähdä menneisyyteen. Ilmaisua käytetän myös kuvaamaan sellaisia henkilöitä, joka voivat nähdä nykyhetken tapahtumia etäämpää tai joilla voi olla tietoa jostain paikasta tai esineestä, ilman että sitä on kerrottu heille.

Ne selvänäkijät, joilla kyky on jo syntymässään, osoittavat taitonsa jo hyvin varhaisessa iässä. He voivat esimerkiksi tietää, kuka soittaa vaikka soittajaa ei näkyisikään puhelimessa. Toiset taas voivat tietoisesti kehittää selvänäkökykyjään korkeammalle tasolle.

Perheenjäsenet ja ystävät ovat yleensä ällistyneitä selvänäkökykyisten lasten kyvystä ennustaa keskuudessaan tulevia tapahtumia tai varoittaa ennen uhkaavaa onnettomuutta. Entisaikoina selvänäkijät olivatkin vihan, väärinymmärryksen ja kateuden kohteita. Aikojen muuttuessa lahjaa on kuitenkin alettu arvostaa ja monet “tavalliset” ihmisetkin ovat kehittäneet selvänäkökykyään, kun ihmiset ovat oppineet ymmärtämään, että selvänäkijöiden taidot voivat olla yhteiskunnalle hyödyllisiä.

Tämä saa tietenkin miettimään, voiko selvänäkijäksi tulla vaikka ei selvänäkökokemuksia koskaan olisi ollutkaan. Vastaus on yllättävästi kyllä! Kun luontaisesti selvänäköiset näyttävät saaneen lahjansa annettuna, niin myös useimmilla meistä on jonkin tasoisia selvänäkijän kykyjä, joita emme vain ole vielä löytäneet.

Meditaatio on esimerkki keinosta, jolla selvänäkökykyä voi kehittää. Meditoidessa sinun täytyy ensin tyhjentää mielesi kaikesta. Astut tietoisesti rentoutuneen vapautumisen tilaan, jossa koet avoimesti mieleesi tulevia asioita. Kehittämällä tätä taitoa mielesi avautuu selvänäköisyyden hetken kokemukselle. Voit kokea sekalaisia värejä, muotoja, ääniä ja voit nähdä samanalaisia merkkejä unissasi – juuri näin selvänäkijätkin kokevat.

Meditoinnin ja uniesi tulkitsemisen lisäksi voit selvittää selvänäkijän taitojasi katsomalla kasvojesi heijastumaa kirkkaalta pinnalta. Pinta voi olla vesi astissa, peili tai kristallipallo. Teet katsomisen hyvin niukasti valaistussa, lähes pimeässä huoneessa ja rentoutat mielesi täydellisesti. Katsoessasi kuvajaistasi annat ajatusten ja kysymysten kulkea mielessäsi ja usein saatatkin kokea oivalluksen tai jopa nähdä vision.

Kädestä ennustaminen on myös tapa kehittää paranormaaleja taitoja. Selvänäkijät katsovat usein kädestä menneet, jo tapahtuneet asiat. Käytä dominoivaa kättä ja keskity neljään tärkeimpään viivaan: sydänviivaan, elämänviivaan, kohtalonviivaan ja pääviivaan. Ymmärtämällä näiden viivojen merkityksiä saat paljon tietoa luonteestasi ja joskus myös aavistuksia siitä, miten tulevaisuutesi tulee etenemään.

Tarot-korteilla ennustaminen on myös yksi selvänäkijöiden käyttämä keino. Jos haluat tietää, onko sinulla lahjoja tähän, niin hanki tarot-kortit ja tutustu niiden merkityksiin itseksesi. Tee ystävillesi koe-ennustuksia nähdäksesi, onko sinulla tarvittavia lahjoja ja osaatko tulkita korttien viestejä.

Auran tyhjennys on hyvä keino päästä eroon negatiivisista ajatuksista ja energioista. Kristallin avulla voi myös päästä eroon itse-epäilyä aiheuttavista ja tulevaan näkemistä estävistä huonoista värähtelyistä ennen kaikkia edellä mainittuja ennustamistapoja