Uncategorized

Muutama asia joka saa sinut uskomaan magiikkaan

Tiesitkö että astrologiaa ei ole pienempi asia kuin ihmeet tai taika? Tulet hämmästymään kun tiedät, että on monia sellaisia asioita maailmassa jotka tekevät yhdessä astrologian kanssa taikuutta. Seuraavaksi kerron muutaman asian, jotka saavat sinut uskomaan magiikkaan.

Tarotkortit – Tarotkortteja käytetään kertomaan ihmisille heidän tulevaisuutensa. Ne auttavat varsinkin niitä ihmisiä, jotka ovat kaikin tavoin toivottomia ja elävät toivoen saavansa jotain apua. Voit käyttää tarotteja menneisyyden ja tulevaisuuden tulkitsemiseen, tämänkaltaisille ihmisille tarotkortit ovat kuten messias, joka auttaa heitä aina. Mutta me tiedämme tarotkorttien olevan maagisia; ne voivat antaa valonpilkahduksen toivonsa menettäneelle. Tarotkorttien magiikka on mitä loistavinta, koska niiden avulla teiden kerjäläinen voi olla matkalla palatsien kuninkaaksi. Tarotkortteja ei pidä koskaan väheksyä. Tarotkortit ovat huikeaa magiikkaa jo itsessään.

Almanakka (Panchangn) – Hindukalenteri on hindulaisten yhteiskuntaa ja ajanlaskua koskeva. Sen eri muodoissa sitä käytetään melkein koko Intiassa. Panchangn tarkoittaa kirjaimellisesti iskua (punch) ja elin (organ) = viisi raajaa edellä mainitussa almanakassa. Siksi hindukalenteria kutsutaan perinteisesti kalenterien kalenteriksi. Panchangn nimi johtuu siitä, että se on tehty viidestä pääosasta, jotka ovat seuraavat, päivät, viisaus, tähdistö, jooga ja Karan. Hindukalenterissa on kolme pääsuuntausta, sen laskelmiin perustuen on ensimmäinen kuuhun perustuva, toinen tähtikuvioihin perustuva ja kolmas aurinkoon perustuva. Almanakka on hyvin suotuisa kaikelle. Joko on uusi alku tai jotain, jos haluat seurata kalenteria ja sen merkkejä et tule koskaan tuntemaan itseäsi negatiiviseksi tai surulliseksi. Tämä kalenteri on yhtä taianomainen kuin tarotkortitkin.

Mantrojen laulaminen – Sanat ja ääni sanoissa käytetään vain matrojen laulamisessa ja meditaatioissa. Kuinka se toimii, sitä ei voida tällä kertaa kertoa. Ennustajat sanovat että äänenvärinästä nouseva voima kerääntyy ja sitä voidaan käyttää yhteensovittamisessa, niinpä hyvin pieni yksikkö universumissa voidaan lävistää, jopa molekyyli. Oletetaan että Mantrassa äänen voiman käyttö tai mantran yliluonnollisen astraalivoiman käyttö, äänen korkeat värinät, joita ei kuule, tulee pian saavuttamaan sen tason, jossa mielikuvitusta käytetään ihmeenomaisena mantralaulun kykynä. Niin, tässä on muutama asia maailmassa jotka saavat jokaisen uskomaan magiikkaan. Nämä kaikki asiat ovat hyväenteisiä ja erittäin taianomaisia. ne voivat muuttaa kenen tahansa elämän silmänräpäyksessä. Meidän tulee vain uskoa niihin ja harjoitella yhä enemmän ja enemmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published.