Featured

Mitä tapahtuu kun Mars perääntyy Vaakaan?

Meillä kaikilla on hankalaa, kun jotain pahaa tapahtuu Vaa´an elämässä. Vaaka moittii aina tilanteita ja epäsuotuisia olosuhteita jotka saavat hänet uskomaan huonojen aikojen jatkuvuuteen. Mutta hän ei ota ollenkaan huomioon joitain horoskooppimerkkinsä tärkeitä tosiasioita, johon nämä asiat liittyvät. Kyllä, Mars perääntyy Vaakaan. . Me kaikki tiedämme että mikä tahansa perääntyvä planeetta horoskooppimerkissäsi aiheuttaa useita ongelmia henkilön elämässä.

Nyt keskustelemme niistä vaikutuksista, joita syntyy kun Mars perääntyy Vaa´an horoskooppimerkkiin.

Kuten me kaikki tiedämme eläinradan merkeillä on monta huonetta, missä sijaitsee planeettoja, kuten Jupiter, Neptunus jne, ja ne vaikuttavat meidän elämäämme. Joskus nämä vaikutukset voivat olla hyviä kun taas toisella kertaa huonoja. Mutta kun joku  planeetta odottamatta perääntyy mihin tahansa eläinradan merkkiin, se aiheuttaa kyseisen horoskooppimerkin kartalla muutoksia, ja ne eivät ole hyviä missään aspektissa. Kerromme seuraavaksi siitä vaikutuksesta, kun Mars perääntyy Vaakaihmisen astrologisella kartalla. 

Kun Mars perääntyy Vaakan monia ikäviä asioita tapahtuu, kuten: 

Talousasiat – kaikkein tärkein asia kenen tahansa elämässä nykyään on raha. Vaaka on varakas henkilö kun verrataan muihin, ja syynä on että heillä on aina myönteinen menettelytapa raha-asioissa. Vaaka tietää erittäin hyvin että hänen taloudellinen asemansa on se juttu, josta hänelle on hyötyä huonoina aikoina. Mutta kun Mars perääntyy Vaakaan, se vaikuttaa hänen raha-asioihinsa negatiivisesti. Kukaan ei voi ennalta aavistaa sitä lopputulosta, mikä aiheutuu Marsin perääntymisestä Vaakaan, mutta ainoa asia jota kukaan voi ennakoida on se, että Vaaka voi olla kohta köyhä jollei tämä Marsin perääntyminen Vaakaan ole kohta ohi.

Rakkauselämä – Vaakamies on hyvin intohimoinen rakastaja ja hän ei salli että  hänen kumppanillansa olisi asiat huonosti, vaikka Mars perääntyisi Vaa´an merkissä. Mikään ei ole niin suurta kuin rakkaus koko universumissa, jopa Jumala näyttää olevan heikko rakkauden edessä. Vaa´an rakkauselämä on ainoa asia hänen elämässään, johon Marsin perääntyminen ei vaikuta. Rakkaus on Vaakaa tukeva asia näinä kovina aikoina. Vaa´an seksikumppani joka on aina hänen vierellään ja tukee häntä vaikeinakin aikoina. Tämä on kaikkein positiivisin asia mikä voi tapahtua Vaa´an elämässä kun Mars perääntyy hänen merkkiinsä.  

Eri horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Kun kaikki menee huonosti ja mitään positiivista ei ole jäljellä Marsin perääntyessä Vaakaan, melkein mikään muu eläinradan merkki ei tule enää toimeen Vaa´an kanssa. Vain kolmella merkillä on mahdollisuuksia pärjätä Vaakaihmisen kanssa Marsin perääntyessä Vaakaan, nämä kolme eläinradan merkkiä ovat Rapu, Härkä ja Oinas. 

Rapu on hyvin tunteellinen, koska Kuu hallitsee Rapua. Siksi Rapu ymmärtää mitä tilannetta Vaaka on käymässä läpi elämässään. Tämä kiinnekohta, joka on Ravun ja Vaa´an välillä tekee heidän siteensä vielä paljon vahvemmaksi. 

Oinas on tulen merkki ja Vaaka on ilman merkki, kun nämä kaksi eläinradan merkkiä solmivat vahvan siteen keskenään, he tekevät sen kuin ammattilaiset. Tulen ja ilman välillä on aivan erityinen yhteys. Tuli tarvitsee ilmaa jäädäkseen eloon ja siksi yhteensopivuus Oinaan ja Vaa´an välillä Marsin perääntyessä Vaakaan on tarpeeksi voimakas. 

Härkä on Maan merkkejä ja me tiedämme että Maan merkkien ja Ilman merkkien välillä on valtavan voimakas yhteys astrologisessa maailmassa. Joten, kun Mars perääntyy Vaakaan, se ei ikinä vaikuta Härän ja Vaa´an yhteensopivuuteen. He käyttäytyvät aina samoin toisiaan kohtaan. 

Kuitenkin näihin asioihin vaikuttaa eniten Marsin perääntyminen Vaakaan. Tässä prosessissa ei  ole positiivista kuin yksi asia ja se on toivo. Toivo että jotain hyvää tulee tapahtumaan Vaakaihmisen elämässä. Toivo että selviytyy kaikesta ikävästä mitä tämä Marsin perääntyminen Vaakaan aiheuttaa, ja tämä toivo siitä, että jotain hyvää  voi tapahtua Vaa´an elämässä Marsin perääntyessä. Toivo siitä että pääsee näiden huonojen aikojen yli ja voi jatkaa elämäänsä eteenpäin. Kokonaisvaltainen lopputulema on positiivinen toivo mikä saa meidät hymyilemään jopa huonoina aikoina. Joten, ole positiivinen, ole onnellinen joka tilanteessa, äläkä koskaan menetä toivoa.