Uncategorized

Kontrolloi chakroja paremmin tarotkorttien avulla

Kuten me kaikki tiedämme, ihmiskehossa on seitsemän chakraa eli energiakeskusta, jotka tasapainottavat meidän kehomme toimintaa. Meidän kehomme on riippuvainen näiden chakrojen toiminnasta, mutta joskus meidän chakramme eivät ole meidän hallinnassamme ja sellaisessa tilanteessa meille nousee monta ongelmaa, siksi meille on hyvin tärkeää kontrolloida chakrojemme toimintaa näinä päivinä. Meille käy monta kertaa niin, että haluamme pitää chakramme hallinnassamme, mutta yrityksistämme huolimatta emme pysty pitämään niitä kontrollissamme. Ne voivat aiheuttaa negatiivista energiaa ja pahoja voimia. Me tarvitsemme jotain mikä voi suojella meitä näiltä negatiivisilta energioilta ja myös kertoa meille kuinka voimme suojata kehomme energiakeskuksia. Siksi tarotkortit ovat erittäin hyvä keino avuksi tähän työhön. Tarotkorttien avulla saamme tietää kaikki kolme, menneisyyden, nykyhetken ja tulevaisuutemme, ja samanaikaisesti, täytymme positiivisesta energiasta. Kun kosketamme niitä, positiivinen energia alkaa virrata sisällemme. Siksi tarotkortit voivat olla kaikkein sopivin keino energiakeskustemme tasapainottamiseen. Ensiksi sekoita tarotkortit hyvin, jaa ne pinoihin. Tämän jälkeen poista niistä satunnaiset 7 korttia. Muista että jokainen kortti osoitetaan tietylle kehomme energiakeskukselle. Ajattele energiakeskuksiasi ja valitse seitsemän korttia yksi jokaiselle chakrallesi. Lue viestit näistä korteista ja ja yritä ymmärtää miksi meidän kehomme energiakeskukset eivät ole meidän hallinnassamme. Kuinka voisimme saada ne toimimaan paremmin, mitä meidän pitäisi tehdä? Kaikki tämä on kirjoitettu näihin seitsemään korttiin. Seuraavaksi seitsemän kehomme energiakeskusta ja niille nostetut kortit:

  1. Ensimmäinen kortti kuuluu juurichakralle – Juurichakra sijaitsee häntäluumme juuressa, niinpä se on meidän ensimmäinen energiakeskuksemme, tämän avulla kehomme on tasapainossa ja uskotaan että jos sinulla on valkoinen kortti tai värikäs kortti, perustarpeesi ovat tuudytetyt, mitä tahansa ne ovatkin. Siitä huolimatta, tulet aina olemaan paremmassa asemassa. Tulet auttamaan muita ja sinun pitäisi huolehtia perustarpeistasi. Sinun täytyy selvittää, että mitä sinun pitäisi tehdä saadaksesi juurichakrasi tasapainoon tarotkortista saamasi viestin avulla.
  2. Toinen kortti kuuluu sakraalichakralle – Tässä chakrassa on nautintojen energiakeskus. kehossamme tämä energiakeskus tarkoittaa meidän fyysisiä tarpeitamme, kuten seksuaalisia tarpeita ja rakkautta, niidenkin kuuluisi olla täytettyjä. Jos jostain syystä nämä meidän tarpeemme eivät ole täytettyjä, meille voi koitua jotain ongelmia. Voit myös joutua olemaan yksinäinen pitkän aikaa. Siksi pidä aina tämä energiakeskus tasapainossa. Jos sinulla on punainen kortti, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Energiakeskuksesi on hallinnassa ja voit elää auvoista elämää.
  3. Kolmas kortti kuuluu Solar Plexus chakralle –

Solar plexus chakra on keltainen ja meidän kehossamme se on pallea-alueella. Tämä energiakeskus on hyvin tärkeä meille, koska se kontrolloi tahtoamme. Me kaikki tiedämme että halumme eivät ole koskaan ohi mutta voimme hallita niitä. Tämä energiakeskus auttaa meitä pysymään rajoissa. Jos nostamasi kortti on kehottanut sinua työskentelemään tämän chakran kanssa, se on vakava asia. Sinun täytyy kontrolloida halujasi paljon, muuten tulet menemään rappiolle.

  1. Neljäs kortti kuuluu sydänchakralle – Sydänchakra sijaitsee sinun sydämessäsi. Tämä on meidän kaikkein tärkein ja heikoin energiakeskuksemme, koska meidän tunteemme sijaitsevat tässä chakrassa. Me kaikki teemme joskus väärin ja teemme vääriä päätöksiä, joita myöhemmin kadumme. Jos sinun korttisi on keltainen, pystyt kontrolloimaan tunteitasi tai sinulla voi olla jotain kaduttavaa.

 

  1. Viides kortti kuuluu kurkkuchakralle – Tämä energiakeskus sijaitsee sinun kurkussasi, ja sinun täytyy olla hyvin tarkka sen kanssa, koska jos tämä energiakeskus ei ole sinun hallinnassasi, silloin tulet väistämättä loukkaamaan jotakuta tai puhut harhaanjohtavia valheita. On tärkeää pitää kurkkuchakra tasapainossa, jottei anna väärää tietoa ihmisille ja jos sinun korttisi on valkoinen, sinun on erittäin tärkeää kontrolloida kurkussa olevaa energiakeskustasi.

 

  1. Kuudes kortti kuuluu Kolmas silmä-chakralle – Kolmas silmä -chakra sijaitsee keskellä otsaasi silmien välissä. Tämä energiakeskus on meille hyvin tärkeä, emme voi koskaan sallia sen mennä epätasapainoon. Jos niin käy, me näemme yhteiskunnassa vain pahaa ja hyvät ihmiset alkavat voida huonosti. Me näemme kaikissa ihmisissä ja yhteiskunnassa niihin sisälle kätketyn hyvän, kun kolmas silmä -chakra on tasapainossa. Jos korttisi on sininen, sinun ei tarvitse kontrolloida kolmas silmä -chakraasi, se on tasapainossa.

7. Seitsemäs kortti kuuluu kruunuchakralle –  Meidän kehomme seitsemäs chakra on kruunuchakra. Tämän energiakeskuksen paikka on päämme päällä aivan kuin kruunukin olisi. Tässä chakrassa näkyy, jos me toivomme tulevanne kuuluisiksi hyvien tekojemme perusteella. Olkoon lordi Buddhan armo ja pyhä Mary kanssamme, kaikki riippuu meidän toimistamme. Tämä kierto näyttää meidän suhteemme universumin kanssa. Jos sinulla on violetti kortti, niin sinun täytyy tarkkailla energiakeskustasi. Jos et tarkkaile tätä chakraa, tulet olemaan pahoillasi. Kehossasi on seitsemän chakraa , joiden toimintaa me voimme tarkkailla tarokorttien avulla. Meidän täytyy miettiä, mitä muutoksia elämässämme meidän pitäisi tehdä, jotta chakrat toimisivat oikein. Jos chakramme ovat tasapainossa, pysyy mielemmekin tasapainoisena. Tyynet ja vakaat arvot aina päätyvät oikeisiin ratkaisuihin. Tässä prosessissa voit käyttää tarotkortteja apunasi, se on asianmukaista ja paikkansapitävää. Tarotkortit kertovat meille mitä puuttuu energiakeskuksistamme, ja mitä chakraa sinun pitäisi tarkkailla enemmän.