Featured PostsSilder

Kiteiden ja jalokivien psyykkiset ominaisuudet

Ihmiset, jotka ovat ymmärtäneet psyykkisten kykyjensä voiman ja haluavat parantaa ja kasvattaa taitojaan uudelle tasolle, voivat käyttää joitakin psyykikkojen käytettävissä olevia välineitä. Suosituimpia työkaluja on jalokivet ja kristallit. Nämä jalokivet ja kristallit ovat positiivisten energioiden merkittävä lähde. Niiden positiivinen energia auttaa sinua tasapainottamaan kehosi ja mielesi. Jalokivet ja kiteet ovat myös tärkeässä asemassa itsetuntemuksesi kehittämisessä. Tämä vaikuttaa paljon henkisiin kykyihisi. Joitakin tunnettuja jalokiviä ja kristalleja ovat: –
Safiiri: – Safiiri on yksi tämänkaltainen voimakas kivi, joka auttaa lisäämään intuitiosi voimaa. Tämä on yleensä sinistä väriä, ja sitä voi myös löytyä eri sävyisinä. Tätä käytetään yleisimmin henkisen kommunikointikyvyn vahvistamiseen.

Malakiitti: – Malakiitti on myös voimakas kivi vihreänsävyisenä. Sillä on hienoja parantavia ominaisuuksia. Se on erittäin tehokas auranpuhdistaja ja tasapainottaa sydänchakraasi.
Verikivi: – Harvinainen ja voimakas kivi, joka on vihreää väriä ja punaisia pilkkuja. Se on maaginen kivi, jolla on kyky antaa suojaa pahuudelta.
Smaragdi: – Smaragdi on yksi vihreän värin kivistä. Tämä kivi on erittäin hyödyllinen korkeamman tietoisuuden saavuttamisessa ja kaikkien chakrojen tasapainottamisessa.
Kvartsi: – Kvartsi on yksi voimakkaimmista kivistä psyykikoille. Se on täynnä vahvaa parantavaa voimaa ja auttaa positiivisten energioiden välittämisessä ja chakrojen tasapainottamisessa.
Kuukivi: – Kuukivi on toinen erittäin voimakas ja tärkeä kivi. Sen väri on maitomaisen valkoinen. Sitä pidetään toivekivenä. Se auttaa lisäämään psyykkisiä kykyjäsi ja intuitiivista voimaasi.

On paljon muitakin kiviä, joita voidaan käyttää erilaisten psyykkisten kykyjen täydentämiseen. Valitsemalla oikean jalokiven voit saada erittäin tärkeää hyötyä niiden positiivisesta energiasta ja värähtelystä. Jalokivien asiantuntijaa olisi hyvä kuulla ennen sopivien jalokivien tai kiteiden valitsemista.