FeaturedNytherSilder

Hyönteistoteemit

Hyönteistoteemit ovat näytelleet merkittävää roolia kulttuurissamme. Erilaiset eläimet tulevat voimaympyrästä. Niillä on oma opastava tarkoituksensa. Hyönteiset voivat auttaa meitä päätöksen teossa ja elämässä eteenpäin pääsemisessä. Nämä eläimet liittyvät meihin eikä pelkästään fyysisen maailman kautta, mutta myös henkisen maailman kautta. Tietääksemme, mikä hyönteinen on meidän oma oppaamme, ihmisen pitää miettiä ja analysoida, mikä hyönteinen muistuttaa hänen persoonallisuuttaan, mistä hyönteisestä on pitänyt lapsuudesta asti tai pelkäsikö mahdollisesti jotakin hyönteistä. Joskus hyönteistoteemisi näyttäytyy unessasi. Kun kerran olet päättänyt, mikä toteemi on sinua varten, sinun tarvitsee analysoida ja havaita viestit, joita se välittää. Joitakin hyönteistoteemeja ovat seuraavat:

Hyttynen toteeminasi ohjaa sinua kohti niitä, jotka kuluttavat energiaasi. Se saa sinut tietoiseksi niistä, jotka vievät positiivisen energian sinusta. Joten, jos koet alakuloa tai väsymystä, niin sinun pitää tarkistaa, mistä tai kenestä on kysymys.
Heinäsirkka opettaa sinua kuuntelemaan intuitiotasi ja vaistojasi. Se kehottaa sinua uskomaan itseesi. Se luo vakautta elämään.
Perhonen on muutoksen ja kauneuden symboli. Jos tunnet, että elämäsi on jumissa jossakin kohtaa, niin se merkitsee muutoksen olevan menossa ja positiivisia muutoksia tulee tapahtumaan.
Muurahainen merkitsee kovaa työtä, jatkuvuutta ja kärsivällisyyttä. Mitä tahansa vastoinkäymisiä tulee elämääsi, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitettasi, niin sinun pitää silloin ottaa vahva positiivinen askel kaikilla voimillasi ja siten voit saavuttaa tavoitteesi. Muurahainen opettaa myös, miten olla tiimipelaaja ja tehdä yhteistyötä.
Torakka opettaa sinua sopeutumaan mihin tahansa olosuhteeseen ja menemään virran mukana. Se auttaa sinua löytämään todellisen itsesi, potentiaalisi ja vahvuutesi.

stellanmatkassa.com