Featured

Enkelikortteja tulkitseva psyykikko ja selvanakija

Online-psyykikko ja –selvänäkijä voi mullistaa elämäsi kertomalla jotain kohtalostasi ja siitä, mitä on varalla tulevaisuuttasi varten. He voivat myös
antaa elintärkeitä vastauksia sinua pitkään askarruttaneisiin kysymyksiin. Saadaksesi kaiken hyödyn heidän palveluistaan, tulee sinun kuitenkin todella osata käyttää heidän online-palvelujaan, niin ettei koko asia tunnu vain ajan- ja rahantuhlaukselta.

Jos olet ollut sessiossa psyykikkojen ja selvänäkijöiden kanssa, niin tiedät heidän pystyvän keskustelemaan henkisten ohjaajiesi kanssa ja tuomaan viestejä alitajunnastasi, josta et edes ollut tietoinen. Nykyään myös online-enkelitulkinta on tavallista (kahdenkeskiset puhelut ovat toki myös mahdollisia), ja se toimii aivan samalla tavalla – ainoana erona on se, et ole samassa huoneessa psyykikon tai meedion kanssa. Tämä saattaa toki tuntua sinusta oudolta, mutta tosiasiassa he he voivat antaa sinulle vastauksia mihin tahansa elämääsi koskevaan kysymykseen. Mikäli enkelikortit kiinnostavat sinua, voit olla yhteydessä johonkin niitä tulkitsevaan psyykikkoon tai selvänäkijään. Palvelussa on erilaisia meedioita, jotka tulkitsevat mm. tarot-korttien, kristallipallon tai muiden alan keinojen avulla.

Vaikka tarot- ja enkelikortit tarvitsevat psyykikon tulkitsemaan niiden viestejä asiakkaalle, ovat nämä kaksi tulkintaa kuitenkin luonteeltaan erilaisia. Enkelitulkinta keskittyy enkeliviesteihin ja auttaa välittämään näiden henkiolentojen intuitiivista ohjausta enkelitulkinnan muodossa. Tämä ennustustapa on monelle hyvinkin voimaannuttava, koska se auttaa näkemään elämään liittyviä kysymyksiä empaattisesta ja positiivisesta näkökulmasta, ja tätä kautta tekemään positiivisia ja hedelmällisiä ratkaisuja kohdatuista vaikeuksista riippumatta.

Enkelitulkintasession aikana enkeliterapiaa harjoittava psyykikko saa parantavia ja rohkaisevia viestejä asiakkaan enkeliltä tai henkiohjaajalta. Psyykikko toimii viestien tuojana, ja hänen avullaan voidaan esittää kysymyksiä esimerkiksi terveydestä, ihmissuhteista, taloudellisesta tilanteesta ja muista elämänalueista. Psyykikkosession aikana on mahdollista saada jumalallista apua erilaisista, sinua ympäröivistä positiivisista energialähteistä, joihin kuuluu myös sinun korkeampi itsesi tai johtavat mestarisi. Kyseessä on siis hieno tilaisuus päästä yhteyteen jumalallisuuden kanssa ja saada ennakkoaavistus elämäsi tarkoituksesta.

Tulevaisuuteen näkemisen lisäksi enkeliterapia-psyykikot ja –selvänäkijät voivat auttaa sinua kohtaamaan niitä vaikeuksia ja kysymyksiä, jotka juuri nyt ovat ajankohtaisi, ja auttaa sinua voittamaan elämäsi epävarmuustekijöitä. Käytännölliset ja luotettavat psyykikot auttavat sinua pääsemään yli negatiivisista kokemuksista ja elvyttävät elämänuskosi auttamalla sinua rakentamaan luottamuksen ja uskon meitä ympäröiviin jumalallisiin voimiin. Ihmisille on annettu mahdollisuus päästä yhteyteen henkisten ohjaajiensa kanssa, ja tähän mahdollisuuteen sinunkin kannattaa tarttua.