FeaturedSilder

Astrologia voi antaa sinulle erittäin mielenkiintoisia tietoja

Astrologia tunnetaan tieteenä, jolla voimme yhdistää elämämme tapahtumia tähtitieteellisiin ilmiöihin.
Astrologian peruselementti on Horoskooppi, joka käyttää tähtikarttoja, tähtien sijaintia aurinkokunnassamme ja niiden suhteellisia kulmia toisiinsa nähden tiettyinä ajankohtina, jotka vaikuttavat asioihin, joita voi tapahtua. Astrologien päätavoitteena on ennustaa henkilön tulevaisuutta, persoonallisuutta tai muun hänelle tapahtuvan asian toteutumista tähtikarttaa tulkitsemalla. Tähtikartat osoittavat auringon, kuun ja muiden planeettojen sijaintia tietyllä hetkellä. Astrologit uskovat, että asiat tapahtuvat planeettojen sijainnin vaikutuksesta toisiinsa eikä ympäristövaikutusten seurauksena. Siihen on suuresti vaikuttanut planeettojen voimat ja planeettojen sijainti eläinradalla.

Astrologiassa Aurinko-merkkisi sanelee persoonallisuutesi, kun taas kuumerkki, toiseksi tärkein merkki edustaa tunteita, käyttäytymistä, mielialaa ja tottumuksia. Nämä molemmat yhdessä vaikuttavat voimakkaasti tunne-elämäsi toimintaan. Voit määrittää Aurinko-merkin päivälle ja syntymäkuukaudelle. Kuun merkki voidaan määrittää laskemalla koko syntymäaika, syntymäpaikka ja tarkka syntymäkellonaika. Astrologi voi tutkia kuumerkkisi ominaisuuksia ja kertoa sinulle, kuinka ainutlaatuinen olet, ja ehdottaa, kuinka voit ilmaista itseäsi tai kertoa parhaimman tavan miten voit toteuttaa itseäsi.

Aurinko, elämänlähde, näyttää tietoisen mielemme Astrologiassa. Aurinkomerkki on nimetty eläinradan mukaan länsimaisessa kulttuurissa. Horoskooppimerkit ovat nimetty eläinradan merkkien mukaan astrologiassa ja jokaisella on oma ajanjaksonsa. Astrologiassa on 12 aurinkomerkkiä. Ensimmäinen merkki on Oinas (21.-19.4.). Nämä ihmiset, jotka ovat syntyneet tänä aikana, ovat rohkeita mutta itsekkäitä. Toinen merkki on Härkä (20.-20.4.), he ovat luotettavia ja halukkaita keräämään omaisuutta. Kolmas on Kaksonen (21.-20. kesäkuuta). He ovat lempeitä, kiitollisia, uteliaita ja sopeutuvaisia, heillä on kyky oppia nopeasti ja jakaa ideoita, mutta he ovat myös hermostuneita, epäjohdonmukaisia ja epävarmoja.
Viimeinen merkki on rapu (21.6.-20.7.) Rapu hallitsee kuuta ja tekee sinusta erittäin arkaluonteisen ja emotionaalisen henkilön. Kun kuu vaihtaa merkkejä nopeasti, jatkuvat muutokset tekevät sinusta tunteikkaan. Jäljellä olevat auringon merkit ovat Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat. Voit tarkistaa aurinko-merkin ja saada yksityiskohdat auringon merkistä keneltä tahansa astrologilta. Astrologi tietää ja hallitsee kaikki astrologian suunnat, voimme valita, haluammeko tietoa aurinkomerkin tai kuumerkin mukaan. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, jos uskot siihen.