FeaturedSilder

Arkkienkelit

Arkkienkeleiksi kutsutaan niitä enkeleitä, jotka ovat korkeatasoisia tai tärkeässä asemassa. Näiden arkkienkelien nimet löytyvät muinaisen henkisen kirjallisuuden monista paikoista. Joitakin kuuluisia arkkienkeleitä ovat Michael, Gabriel, Raphael, Uriel, Raguel, Remiel ja Samuel.

Näitä arkkienkeleitä koskevat viittaukset löytyvät jopa kirjoista, jotka ovat kirjoitettu noin 300 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Lähes kaikki maailman uskonnot uskovat arkkienkeleihin. Lisäksi hengelliset kirjat myös uskovat, että eri arkkienkeleille on osoitettu eri vastuualueet. Heillä on erityinen valta, jonka avulla he voivat auttaa ihmisiä tekemään elämänsä helpoksi.

Vanhan teorian mukaan jokainen arkkienkeli liittyy johonkin viikon päivään. Varsinkin silloin niiden vahvuus ja taito auttavat opastajina. Jotkut uskovat, että nämä enkelit liittyvät myös aurinkokuntamme planeettoihin.

Jos opiskelet syvällisesti näiden enkelien vaikutuksesta elämässäsi, huomaat, että nämä arkkienkelit koskettavat elämäsi lähes kaikkia hengellisiä osia. Keskustellaanpa muutamista esimerkeistä, jotta voimme ymmärtää niiden merkityksen elämässäsi. Sinun täytyy tuntea tarot-kortit hyvin. Näiden korttien avulla näet väläyksiä yksittäisten henkilöiden tulevaisuudesta. Jos tarkkailet näitä kortteja, huomaat, että kaikki kortit ovat yhteydessä yhteen tai useampaan arkkienkeliin.

Tämä mielikuva voi olla kuvallisessa muodossa, tai enkelien, planeettojen ja tähtien muodossa, joihin nämä arkkienkelit liittyvät. Tämä on vain yksi osa selvänäköä, ja yllätykseksesi arkkienkelit vaikuttavat lähes kaikenlaiseen henkiseen tulkintaan. Toinen esimerkki näistä vaikutuksista on aurinkomerkkien vaikutus yksilöön. Kaikilla merkeillä on erityinen arkkienkeliopas.

Kun otetaan huomioon arkkienkelien tärkeä merkitys, sinun on löydettävä arkkienkelioppaasi, että sinä voit kutsua heitä apuun. Jos et ole vielä tietoinen arkkienkeleistä, voit aina auttaa ammattiselvänäkijöihin, he kertovat sinulle arkkienkelisi nimen, planeetan sekä päivän, jona arkkienkelisi vaikuttaa eniten.