Featured

Viisi syytä miksi saatat haluta yhteyden edesmenneisiin ystäviin ja sukulaisiin

Viisi syytä miksi saatat haluta yhteyden edesmenneisiin ystäviin ja sukulaisiin,

Tulet ajatelleeksi meedioita ymmärtäessäsi, kuinka tärkeää tietoa jäi saamatta joltain edesmenneeltä läheiseltäsi. Meedioitahan on ollut aina ja heidät mainitaan jopa historiankirjoissa ja uskonnollisissa kirjoituksissa. Olemme kuitenkin aina ylenkatsoneet meedioiden yliluonnollisia kykyjä, koska ihmiset eivät tunnu uskovan sellaiseen, mitä he eivät aivan täysin ymmärrä. Seuraavassa on tietoa syistä, joista johtuen saatat tarvita meedion apua jossain elämäsi vaiheessa.

Äkillinen kuolema
Viikatemies ei koskaan ilmoita tulostaan etukäteen. Tosiasiassa hän ilmestyy ovellesi juuri silloin, kun häntä vähiten odotat. Äkillisen kuoleman kohdatessa jälkeen jäävät läheiset joutuvaan pohtimaan monenlaisia asioita. He saattavat pohtia oliko kuolema tuskallinen, tai oliko lähtö rauhallinen vai ahdistuksen täyttämä. Näihin kysymyksiin ei välttämättä koskaan saa vastauksia, ellei asiasta ole todella erityisen kiinnostunut.
Online-ennustajat auttavat sinua valmistautumaan tulevaisuuteen ja meediot antavat sinulle keinot päättää menneisyys. Sinun ei tarvitse mennä henkilökohtaiseen tapaamiseen vaan voit helposti saada online-apua.

Päättäminen
Jonkun päättäminen tai lopettaminen antaa meille mahdollisuuden jatkaa eteenpäin, vaikka se ei olisikaan toivottua. Olet esimerkiksi siirtänyt anteeksipyytämistä joltain henkilöltä, joka sitten yllättäen kuolee. Tästä seuraava ikuinen syyllisyys tuntuu sinusta varmasti kestämättömältä. Meediot antavat sinulle tilaisuuden ottaa yhteyttä edesmenneeseen ja anteeksipyyntöön.

Testamentti
Kenties yleisin syy avunpyytämiseen meediolta on testamentti. Edesmennyt läheinen on joko unohtanut tehdä sellaisen tai sitten et vain tiedä, missä se on. Ainoa keino saada lisätietoa asiasta on yhteyden saaminen vainajaan. Ei siis kannata ylenkatsoa meedioiden työtä, sillä he voisivat auttaa juuri sinua vastaavassa tilanteessa.

Lisätietoa tulevaisuudestasi
Jokainen meistä pohtii joskus tulevaisuutaan. Sellaisella hetkellä useimmat meistä ottavat yhteyttä onine-ennustajiin. Voi kuitenkin olla, että tarvittu tieto onkin jonkun vainajan hengen hallussa. Joku sukulainen on voinut esimerkiksi jättää sinulle yrityksensä etkä oikein ymmärrä miten sen kanssa tulisi edetä. Meedio voi auttaa sinua saamaan yhteyden edesmenneeseen sukulaiseesi, jolta saat tarvittavat tiedot yrityksen hoitamiseen.

Ilmaispalvelut
Tieto on kallista, etenkin kun haluat saada sitä vainajalta. Useimmilla meedioilla ja online-ennustajilla on kuitenkin tarjolla erilaisia ilmaispalveluja, joita voit hyödyntää.
Kannattaa siis kokeilla, etenkin jos palvelut ovat ilmaisia.

Asian ydin on se, että kannattaa alkaa etsiä maineikasta meediota, johon luoda hyvä ja luottamuksellinen suhde, jo ennen kuin siihen tulee äkillinen tarve. Kiireessä saatat valita jonkun alalla esiintyvän huijarin, joka ei pysty auttamaan sinua. Älä siis odota vaan aloita etsintä nyt.